Başkan Yılmazer, Minder Sporları Okulu'nu ziyaret etti

Sapanca Kaymakamlığı ve Sapanca Belediye Başkanlığı’nın Türk Telekom binasında açmış olduğu Minder Sporları Okulu hizmete girdi.

Antrenörlüğünü Uğur Çetin ve Hasan Nuri Erdoğan’ın yaptığı minder sporlarına kazandırılan PTT üzerinde Telekom binasında bulunan minder sporları okulunu Başkan Yılmazer ziyaret ederek güreş yapan minik sporculara ve eğitmenlerine başarılar diledi.

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, en büyük amaçlarından birinin ilçede yaşayan gençleri spora teşvik etmek, ulusal ve uluslararası alanda başarılı sporcular yetiştirmek olduğuna vurgu yaparken; “Kaymakamımızın da yapmış olduğu destek ile bu binanın tadilatını gerçekleştirerek sporcularımızın kullanımına hazır hale getirdik. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur düsturu ile çocuklarımızın eğitimlerine önem verdiğimiz gibi bedensel eğitimlerine de ağırlık veriyoruz. Bu vesile ile onların her fırsatta spor yapmalarını sağlamak için sportif faaliyetlere ve tesisleşmeye büyük önem veriyoruz. Sapanca Kaymakamlığı, Sapanca Belediye Başkanlığı minder sporları okulu başarılı sporcular yetiştirmesi dileğiyle ilçemize hayırlı olsun” dedi 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]