Başkan Yılmazer okulları ziyaret etti

Başkan Yılmazer; “Sapanca Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğine yatırım yapıyoruz”

Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer 2014-2015 yeni eğitim öğretim yılı münasebetiyle Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede ve İlçedeki Lise, Ortaöğretim, Anaokullarını ziyaret ederek Okul Müdürleri ile görüştü.

Okullardaki dilek ve şikâyetleri de dinleyen Başkan Yılmazer yeni başlayan ders yılının tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilere hayırlı olmasını temenni etti.

Tüm okullarda fiziki düzenlemeler yaptıklarını, eğitim camiasının ve öğrencilerin her zaman yanında olduklarını hatırlatan Başkan Yılmazer; “Eğitime Önem veriyoruz. Eğitim Kurumlarını ziyaret ediyoruz. Öncelikle yeni eğitim - öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için yatırımlarımız hız kesemeden devam edecektir. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Sapanca Belediyesi olarak bizde ilçemizde bu yıl bir ilki gerçekleştirerek Bilgi Kültür ve Sanat evleri oluşturuyoruz. Bilgi evlerimizle ilçemizdeki eğitimin kalitesi de hızla yükselecek. Biz Sapanca Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğine yatırım yapıyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile 2014-2015 eğitim öğretim yılının öğretmen ve öğrencilerimize idareci ve velilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı olmasını diliyorum” dedi.

Okullardaki sınıfları da ziyaret etme fırsatı bulan Başkan Yılmazer’e öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]