Başkan Yılmazer, şampiyonlarla yemekte buluştu

Geçtiğimiz hafta tamamlanan Sapanca Belediyesi 1.Olgunlar Futbol Turnuvası final maçları sonrasında gençlerde şampiyon olan Mercan İnşaat ile olgunlarda şampiyon olan Güçer Mimarlık takımları Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer, Richmond Otel Müdürü Hakan Balcan, Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Yavuz, Sakarya ASKF Başkanı Yılmaz Kuzey ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Futbol İl Temsilcisi Ali Aslan, turnuva tertip komitesi, Mercan İnşaat takımının futbolcu ve idarecileri, Güçer Mimarlık takımının futbolcu ve idarecileri katıldı.

Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer yemekte yapmış olduğu konuşmada; “Öncelikle bizleri bu akşam bu yemekte bir araya getiren ve turnuva organizasyonumuza sponsor olan Richmond Otel Müdürü Hakan Balcan’a teşekkür ediyorum. Sapanca Belediyesi Olgunlar Futbol Turnuvası\'nın ilkini bu yıl tamamladık. Gençler ve Olgunlar olmak üzere iki kategoride de şampiyon olan iki takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu yıl turnuvada gördük ki halkımızın bu organizasyonlara ilgisi oldukça fazla, her yıl daha iyisini yaparak Sapanca Belediyesi Olgunlar Turnuvasını geleneksel hale getirmeyi planlamaktayız. Bugün burada turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen ASKF Başkanımız ve yönetimine, sponsorlarımıza, spor müdürlüğümüze ve turnuva tertip komitesine, katılan tüm takımlara, hakemlerimize ve çalışan personel arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]