Başkanlar Aşağıdere köylüleriyle iftarda buluştu

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ile birlikte Aşağıdereköy mahalle sakinlerinin verdiği iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Yusuf Alemdar ve Osman Çelik, iftar programı öncesi masaları dolaşarak programa katılanlarla sohbet etti ve hayırlı ramazanlar dileğinde bulundu. Aşağıdere Köy’ü Camii’nin önünde düzenlenen iftar programına mahalle sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. İftar sonrası ikram edilen çaylar eşliğinde vatandaşlarla bir süre daha sohbet Başkan Yusuf Alemdar ve Osman Çelik, düzenlenen program münasebetiyle emeği geçenlere teşekkür etti.

Program sonrası meydandaki kahvede gençlerle de sohbet eden Başkan Alemdar ve Osman Çelik, gençlerin kendilerine yönelttikleri sorulara da cevap verdiler. Aşağıdereköy Mahallesi’nin verimli tarım arazilerine sahip olduğunu ve bölgede önemli bir ürün yelpazesi bulunduğunu belirten Alemdar, bu özelliğin Tarım Bakanlığı’nın kriterleri çerçevesinde değerlendirilmesinin bölgeye önemli katkı sağlayacağını söyledi. Özellikle eğitim konusuna önem verilmesi gerektiğini vurgulayan Yusuf Alemdar, gençlerin bu noktada başta KPSS kursu olmak üzere belediyenin düzenlediği tüm ücretsiz kurslardan yararlanabileceklerini söyledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]