Belediye ekiplerinden koru boğazı operasyonu

Geyve ilçesinde yoğun kar yağışı sonrası meydana gelen heyelan nedeniyle kapanan köy yolları Belediye ekiplerinin yoğun çalışması sonrası ulaşıma yeniden açıldı.

Sakarya ilçeleri arasında, yeni alınan tam donanımlı ekipmanlar ve kurulan ekipler ile yaptığı karla mücadele sınavını başarıyla geçen Geyve Belediyesi , son yağan kar sonrası meydana gelen heyelan ve toprak kaymalarına da zamanında ulaşarak vatandaşın imdadına yetişti.

Koru boğazı olarak adlandırılan bölgeye yerleşmiş olan mahallelerden Koru, Setçe ve Belpınar yolunda meydana gelen  heyelan sonrası vatandaşların mahsur kaldığı ihbarı üzerine harekete geçen ekipler kısa sürede olay yerine intikal ederek heyelandan kapanan yolu ulaşıma açtılar.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Meteorolojik veriler doğrultusunda karla mücadele ekiplerimizi 24 saat teyakkuz halinde bekletiyoruz. İlçe merkezinde kar yağış olmamasına rağmen yüksek kesimlerde görülen kar yağışı ile oluşan heyelanlara ekiplerimiz ile anında müdahale ediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklarının kendileri için en önemli zenginlik olduğunu ifade eden Kaya, ekiplerin çalışmalarının aralıksız devam edeceğini ifade etti.
Geyvemedya 
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]