Belediye personeline kurum içi eğitim semineri

Erenler Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından kurumda görevli tüm idari personel ve yöneticilere eğitim semineri veriliyor.

Belediyenin kurum içi eğitimleri kapsamında Uzman Psikolog ve eğitim uzmanı Özkan Şenol tarafından tüm idari ve yöneticiler için sabah ve öğleden sonra 2 grup olmak üzere 4 gün eğitim semineri verilecek. Seminer kapsamında; doğru iletişim teknikleri, öfke yönetimi, stres ve başa çıkma yolları, duygusal zeka becerisi, ekip ve takım çalışması, işyerinde başarıyı arttırma, zamanı etkili kullanma, işyerinde tükenmişlik, sorun çözme ve karar verme teknikleri, pratik düşünme becerisi, zor ve problemli insanlar ile başa çıkma, aile içi iletişim, yetişkinlerde yaşanılan ruhsal hastalıklar ve çözüm yolları konularında eğitim verilmeye başlandı.

Belediye personelinin vatandaşlar ile doğru iletişim kurmasının başarıya giden yolda çok önemli bir etken olduğunu vurgulayan Erenler Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Özkan Gügercin; “Her bir belediye personelinin tüm belediyeyi ve başkanlık makamını temsil ettiği inancıyla çalışıyoruz. Kurum içi eğitimler düzenleyerek personelimizin en doğru iletişim tekniklerini öğrenmesini sağlıyoruz” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise; “Biz bir aileyiz. Bu il, bu ilçe, bu belediye hepimizin. İlçemize daha iyi hizmet sunabilmek için her zaman kendimizi yenilemeye çalışıyoruz. Sıkıntıları sert dille değil, tatlı dille ve güzellikle çözmek bizim olmazsa olmazımız. Belediyeye gelen tüm insanların mutlu ve güler yüzle ayrılması için çalışmalarımızı sürdürürken kurum içi eğtimlerimize de devam edeceğiz” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]