Bilgehan Doğru: "Aday olmadım"

25. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Bilgehan Doğru, 1 Kasım Seçiminde 26. Dönem Milletvekilli adaylığına başvurmadığını açıkladı.

 

AK Parti’nin ilimizden 25. Milletvekilliği için 7.Sıra olarak aday gösterdiği çalışmalarıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Milletvekili adayı Bilgehan Doğru, yazılı bir açıklama yaparak 26. Dönem Milletvekilliğine Adaylık başvurusunda bulunmayacağını bildirdi.

Bilgehan Doğru “25. Dönem Sakarya Milletvekilliği Adalığım sürecinde, Sakarya’nın her ilçesini gezdim. Tüm ilçelerimizdeki partililer bizleri gönülden karşıladılar, vatandaşlarımız desteklerini esirgemedi. Ülkemiz 7 Haziran seçimleriyle birlikte zor bir sürece girdi ve partimizin tüm çalışmalarına rağmen erken seçim kararı alındı. Genel Merkezimizden ve Şehrimizin önde gelen isimleriyle yaptığım istişarelerin olumlu karşılanmasına rağmen bu dönem milletvekilliği adaylığımın doğru olmayacağını düşünerek 31 Ağustos Pazartesi günü memuriyetimden istifa etmedim. İyi niyetli insanların güzel şehri Sakarya’mıza ve ülkemize hizmet etmek için elimden geleni yapacağım. Rabbimden tek dileğim 1 Kasım Seçimlerinin ülkemiz için hayırlar getirmesidir. Listelerde yer alacak Milletvekili adaylarımıza da çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]