Bir annenin uyuşturucu feryadı

Sakarya\'da toplanan bir grup, çevrelerindeki gençlerin uyuşturucu kullandıklarını belirterek, bunu protesto etti.

Adapazarı Palmiye Caddesi Eser Okulu önünde toplanan grup adına açıklama yapan Fatih Şimşek, semt olarak uyuşturucuya karşı olduklarını söyledi.

Mahalle olarak birtakım projeleri olduğunu dile getiren Şimşek, gençlerin uyuşturucu maddelere alışmasını engellemek için mahallede gençlik derneği kurmayı hedeflediklerini anlattı.

Şimşek, mahalle muhtarının da bu konuda kendilerine destekte bulunacağını ifade ederek, "Herkes kendi semtini temizlemeye başlarsa Türkiye bu zehirden kurtulur" diye konuştu.

"Annenin feryadı"

Grubun içinde yer alan ve çocuğunun uyuşturucuya alıştırıldığını söyleyen Pınar Ç., ailelerin çocuklarına çok dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Kendisinin de çocuğuna karşı çok dikkatli olduğunu ancak uyuşturucu alışmasının önüne geçemediğini dile getiren Pınar Ç., "Aileler çocuklarının peşinden koşsunlar. Uyuşturucu kullanılmasın. Çocuklar mahvolmasın. Bir anne olarak çok mağdurum"  dedi.

Yenigün Mahalle Muhtarı Nevzat Berber ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle mahallemizde bu tür işlerin defedilmesini istiyoruz. Gençlerimize, güzel ve iyi bir gençlik yaşatmak istiyoruz. Bütün geçlerimiz uyuşturucuya karşı mücadele içerisindeler. Umarım bu tür olaylar artık yaşanmaz" diye konuştu.

Bu arada İstanbul\'dan gelen CNN Türk ekibi de vatandaşlarla röportaj yaptı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]