"Bırakın Tarih Karar Versin!"

Milli Türk Talebe Birliği Sakarya Teşkilatı Başkanı Özcan Ayma, Ermeni olaylarının 100. Yılında bir açıklama yaptı. Ayma, konuyla ilgili sosyal medya çalışması yapacaklarını ve tüm vatandaşlardan destek beklediklerini ifade etti.

Milli Türk Talebe Birliği Sakarya Teşkilatının konuyla alakalı yaptığı çalışmalardan bahseden Özcan Ayma, “Biz Milli Türk Talebe Birliği Sakarya Teşkilatı olarak yaklaşık 400 kişi ile kısa videolar çektik. İstanbul, Sakarya, Eskişehir, Erzurum, Ankara, Kırıkkale gibi illerde yerli ve yabancı olan herkesin Ermeni meselesi hakkında görüşlerini aldık. Bu videoları derleyerek yapılacak olan sosyal medya çalışmalarında tüm dünyaya servis edeceğiz. Yurt dışından da aynı şekilde bize destek olan insanlar var. Amacımız Ermeni olaylarını siyasilerin, bürokratların değil; tarihin ve tarihçilerin araştırarak karar vermesidir.” ifadelerini kullandı.

Gün Birlik Günüdür!

Son olarak yapılacak olan hashtag çalışmaları ve Amerika’daki yürüyüş ile ilgili bilgi veren Ayma, “Yarın saat 13.00’da Ermeni Lobilerine ve onun iştirakleri olan küfür toplumlarının soykırım yalanlarına karşı sosyal medyada faaliyete geçeceğiz. Çalışmada #lethistorydecide etiketine destek olarak çekilen kısa videoları yayınlayacağız. Tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Gün birlik olma, dirlik olma günüdür. Bu hepimizin meselesidir. Ayrıca 24 Nisan’da Washington’da konuyla ilgili yürüyüş yapılacak. Amerika’da bulunan bütün Türkleri de oraya davet ediyoruz. Bu milli meselede herkes elini taşın altına koymalıdır” diye konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]