Birinci'den yeni eğitim öğretim yılı açıklamaları

Saadet Partisi Adapazarı İlçe Başkanı Abidin Birinci. 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı\'nın başlaması ile ilgili basın açıklaması yaptı.

İşte o basın açıklaması:

"2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılına başladığımız bu günde yeniden sevince, yeniden heyecana ve yeniden yeni ümitlere yelken açıyoruz. Bu eğitim ve öğretim yılı tüm yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Gelişmenin, aydınlanmanın, teknolojinin aklımıza gelen ve gelmeyen her türlü yeniliğin anahtarını bulmak adına her zaman olduğu gibi aynı heyecanı yaşıyoruz. Dünya hızlı bir şekilde ilerlemekte ve gelişmektedir. Gelişen bu dünya medeniyetine yaptığımız katkı kadar söz hakkımız vardır. Bizler ”Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? ”ilahi sözünün muhatabı, “İlim Çin’de de olsa alınız” ve “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” anlayışının tarihimizin bize yüklediği sorumlulukları yerine getirememenin vebalini taşıyoruz.

Değerli yönetici ve öğretmenler;

Geleceğimizin ümidi olan sevgili çocuklarımız sizlere emanet olarak verilmektedir. Bu çocukları yoğurup vatana ve millete hizmet yolunda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacak bir kişiliğe ve ideale büründürmek sizin sorumluluğunuz ve zorunluluğunuzdur. Geleceğimiz adına eşkıyaların ve bölücülerin yok edilmesi için, göndere çektiğimiz ay yıldızlı bayrağımızın dalgalanması adına, minarelerden okunan ezanın sevdasına ve canlarını vererek kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimize olan vefa borcumuz için başarmak zorundasınız. Her türlü problem ve sıkıntılarımızı bir kenara bırakarak daha büyük azim ve gayretle çalışarak dünyada hak edeceğimiz yerimizi alacağız.

Uzun ve meşakkatli bir eğitim ve öğretim yılına başladığımız bu günlerde, tüm öğretmen ve öğrencilerimize cenabı Allah’tan başarılı ve güzel bir eğitim - öğretim yılı geçirmelerini temenni ediyorum."
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]