Bu Sokaklar Otopark oldu, vatandaşlar trafiğe kapatılmasını istiyor

Hendek’te giderek artan araç sayısı nedeniyle neredeyse tüm cadde ve sokaklar otoparka döndü. İlçe merkezinde ara sokaklarda sürücüler araçların gelişi güzel park etmesi Vatandaşları da, esnafı da çileden çıkarıyor.

Özellikle 1000 ve 1003 nolu sokakta ( Tor sokak) Kafeler caddesi haline gelen bölgede Hendek Belediyesi, aydınlatma ve güzelleştirme çalışmalarını tamamlamasının ardından Araçların Vatandaşların kullandığı Kaldırımlara ve Engelli vatandaşların kullanabileceği alanları kapatarak gelişi güzel park etmeleri dikkat çekiyor.

Kaldırımları rahatça kullanamayan ve Engelli rampalarının araç parkları ile kapatılmasına tepki gösteren vatandaşlar ve bazı esnaflar bu sokakların trafiğe kapatılmasını istiyor. Vatandaşlar,  "Trafiğin yoğun şekilde kullanıldığı bu sokaklarda geçtiğimiz günlerde sürücülerin dikkatsizliği sonrası aydınlatma direği yıkılmış, bazıları da hasar görmüştü. Basın ile yapılan kahvaltıda Hendek Belediye Başkanı irfan Püsküllü’ye bu sokak ile ilgili fikirlerimizi söyleyerek trafiğe kapanmasının daha güzel olacağını dile getirmiştik."Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de fikrimiz doğrultusunda Kafeler sokağı haline gelen bu bölgeyi trafiğe kapatacaklarını dile getirmişti. Vatandaşlarımız ve o bölgede ki esnaflarımızın isteği de o bölgenin trafiğe kapatılması yönünde. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün de bu konuyu bir an önce çözüm bulacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]