Büyükşehir Belediyesi'nde girişimcilik eğitimleri başladı

Büyükşehir Belediyesi 11. Dönem Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nin başladığını belirten Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, hedeflerinin pazarlama, finans ve muhasebe alanında girişimci adaylarını uzmanlaştırmak olduğunu kaydetti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, KOSGEB (Küçük ve Ortak Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) ve MARKA (Doğu Marmara Kalkınma Ajansı) işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri’nde 11. dönem çalışmaları başladı. Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Düzenlenen girişimcilik eğitimleri ile adaylarımız pazarlama, finans ve muhasebe alanında uzmanlaşma imkânı bulacak. Hayırlı olsun” diye konuştu.

4 Eylül Cuma

Bayraktar, “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri kapsamında girişimcilik kültürünü geliştirecek 70 saatlik ücretsiz eğitim gerçekleştireceğiz. Büyükşehir Meclis Salonu’nda başlayan eğitimlerimiz kapsamında Girişimcilik Eğitmeni Beşir Doğrusever ile girişimcilik özelliklerin sınanması ve iş fikrinin geliştirilmesi alanındaki ilk dersimizi gerçekleştirdik. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerimiz 4 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]