Büyükşehir, SAÜ'lü öğrencileri karşılıyor

Sakarya Üniversitesi’ne kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri şehir hakkında bilgilendirmek amacıyla SAÜ Kampüs ve Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde Bilgilendirme Stantları’nın açıldığını belirten Halkla İlişkiler Koordinatörü Toplu, “Şehir dışından gelen öğrencilerimizi Bilgilendirme Stantlarımızdan bilgi almaya davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi, Sakarya Üniversitesi’ne kayıt yaptırmak için şehir dışından gelen öğrencilere yönelik Sakarya Üniversitesi Kampüsü ve Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde Bilgilendirme Stantları açtı. Şehre yeni gelen misafir öğrencileri en güzel şekilde karşıladıklarını belirten Halkla İlişkiler Koordinatörü Taha Toplu, 5 Eylül Cuma gününe kadar Sakarya’yı en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Toplu, “Şehrimize ilk defa gelen öğrenci arkadaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla Bilgilendirme Stantları açtık. Terminal ve Kampüs’te öğrencilerimizi karşılıyor, şehrimiz hakkında yararlı bilgiler veriyoruz. Hazırladığımız şehir tanıtım kitapçığını da misafir öğrencilerimize hediye ediyoruz. Şehrimizdeki sosyal donatı alanlarından eğitim, kültür ve konaklama alanlarına kadar birçok önemli bilgiyi öğrencilerimizle paylaşıyoruz. Bu vesileyle tüm öğrencilere Sakarya’mıza hoş geldiniz diyoruz. Yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]