Cumhuriyet altını kazanma şansı sizleri bekliyor

DLG Sigorta\'dan Muhteşem bir kampanya daha...

DASK ile konut veya işyeri paket sigortası yaptıran herkese Migros\'tan 100 TL\'ye kadar Hediyem Kart hediye.

Ayrıca Kampanya sonunda en yüksek prim bedeli ödemiş 10 kişi arasında yapılacak çekilişle bir kişiyede Cumhuriyet altını hediye edilecek.

Kampanya Detayları
DASK Bizim Konut ve İşyeri Paket  Kampanyası Özel Şartları
1. Kampanya Kapsamında DLG Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti Sigortacı, Kampanya şartlarını kabul eden müşteri Sigortalı olarak kabul edilecektir.
2. Kampanya Kapsamında 01.04.2015- 01.07.2015 tarihleri arasında Minimum Net 300 TL,500 TL ve 750 TL.Brüt 320 TL,520 TL ve 800 TL. DASK Geniş Kapsamlı Bizim Konut Süper Konut  yada İşyeri Paket sigortasu yaptırması ve prim ödemelerin yapılması ( kredi kartı) koşulu ile 30 TL , 50 TL ve 100 TL tutarında MİGROS ALIŞVERİŞ Kartı kazanacaktır.
3. Sigortalının 1.yıl içinde poliçeleri iptal etmesi durumunda poliçe iade tutarından hediye edilen  alışveriş kartı tutarı fatura bedeli düşülerek prim iade yapılacaktır.
4. Kampanya Kapsamında her firma , Kişi, Kurum tanzim ettirdiği poliçe tutarı karşılığında sınırsız hediye alışveriş kartı alabilecektir.
5. Kampanya kapsamında tanzim edilecek primler en düşük fiyat garantisi ile sunulacaktır.
6. Kampanya dahilinde tanzim edilecek poliçeler DLG Sigorta Ltd.Şti tarafından tanzim ve tahsil edilecek olup poliçeler Acenteliğin bayilik sözleşmesinin bulunduğu tüm firmalardan kesilebilecektir.
7. Sigortacı Sigorta şirketleri genel merkezileri tarafından kısıtlanan işyeri ve faaliyetlere ilişkin poliçe tanzimi yapmamakta , yada kampanya kapsamına almama hakkını saklı tutar.
8.  Kampanya süresi içinde en yüksek prim bedeli ile sigorta poliçesi yaptıran 10 müşteri arasından huzurlarında yapılacak çekiliş ile şanslı 1 kişiye Cumhuriyet Altını hediye edilecektir.
9. İş Bu kampanya 9.Maddeden oluşup Kampanya şartlarını Sigortalı peşinen kabul etmiş sayılır.

Kampanya hakkında daha detaylı bilgi için tıklayın

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]