'Darbe Başarılı Olsaydı Bugün Bunları Konuşamazdık'

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, bugün Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi gibi tartışmaların yaşandığını hatırlatarak, “17-25 Aralık darbe girişimleri başarılı olsaydı bugün bunları konuşamazdık. Paralel Yapı ile mücadele bunun için önemli” dedi.
AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, partisinin Atatürk Spor Salonunda yaptığı “Aday Adayı Tanıtım Toplantısına” katıldı. Burada konuşan Hacıeyüpoğlu, aday adaylık sürecini değerlendirdi. 2015 seçimlerinin önemine değinen Hacıeyüpoğlu, “2015 seçimleri ile meclise girecek olan vekiller darbe ürünü anayasanın yerine milletin anayasasını yapacak, çözüm sürecinin yasal zeminini oluşturacak ve paralel yapı ile mücadeleyi daha etkin devam ettirecek olan isimlerdir. Bu açıdan son derece önemlidir” dedi.
Hacıeyüpoğlu Paralel Yapı ile mücadelenin neden önemli olduğunu ise, “Bugün Türkiye’de başkanlık sistemi ve yeni anayasa konuları tartışılıyor. Eğer 17-25 Aralık darbe girişimleri başarılı olsaydı bugün bunları konuşamazdık. Paralel Yapı ile mücadele bunun için önemli” örneği ile açıkladı.
Sakarya’da Mazlumder, Baro, Sakaryaspor ve Büyükşehir Belediyelerinde üstlendiği görevlere atıfta bulunan Hacıeyüpoğlu, “Yerel de ki yöneticiler ile uyum içinde değilseniz, Sakarya için projeler üretemezsiniz. Şehrin tüm katmanlarını kuşatan bir, beraberlik içerisinde olmalısınız. Ancak bu şekilde şehre proje sunabilir, gelişmeyi sürdürebilirsiniz” diye konuştu.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]