Elektrik akımına kapılan yaşlı adam hayatını haybetti

Sakarya Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan verilere göre ilimizde son günlerde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

Kapıyı açar açmaz saldırıya uğradı

27.08.2014 günü saat 14.30 sıralarında meydana gelen Kasten Yaralama olayı ile ilgili Ç. U. ifadesinde; öz annesi C. U. ile birlikte oturduğunu, kapı zilinin çaldığını ve kapıyı açtığında daha önceden gördüğü ve adını N. P. D. olarak tanıdığı şahsın kendisine saldırdığını, kendisi ile daha önceden bir münasebeti olmadığını, davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş olup, tahkikata başlanılmıştır.

Elektrik akımına kapıldı

27.08.2014 günü saat 18.00 sıralarında meydana gelen Ölüm olayı ile ilgili 1958 doğumlu H.S.isimli şahsın ikametinde balkonda bulunan lambayı tadilatı dolayısıyla elektrik akımına kapılması sonucu hayatını kaybettiği tespit edilmiş, tahkikata başlanmıştır.

Dışarı çağırıp darp ettiler

27.08.2014 günü saat:01.45 sıralarında meydana gelen Kasten Yaralama olayıyla ilgili Müşteki E.D. alınan ifadesinde; ikametindeyken M.Z. ve H. K. isimli şahısların kendisini telefonla arayıp aşağı çağırdıklarını ve kendisini darp edip, apartman kapı camını kırdıklarını akabinde de şahısların ellerinde bıçakla kaçtıklarını beyan etmiştir. Şüphelilerin yakalanması yönünde çalışmalara başlanmıştır. Tahkikata devam edilmektedir.

Dayak atıp kaçtılar

27.08.2014 günü saat 21.00 sıralarında meydana gelen Kasten Yaralama olayı ile ilgili Müşteki İ.A. ifadesinde; internet kafede oturduğu esnada A. D. \'nin kendisini aradığını ve beraber tahtakalenin önüne geldiklerinde M. D. \'nin geldiğini gördüğünü ve bir anda tokat attığını, A.D.ile birlikte 3-4 defa tokat ve yumruk vurduklarını, oradan kaçtığını, davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiştir.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]