Emekli oldu, sahalara indi

Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, görev yaptığı kurumdaki çalışma süresini tamamlayarak emekli oldu. Dik, emeklilik sürecinin başlaması ile birlikte sahalara indi ve ziyaretlerine başladı.

Bülent Dik, ziyaret programı kapsamında ilk olarak, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli’yi makamında ziyaret etti . Başkan Dik, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil’i ve son olarak da Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nihal Erat’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Dik, güzel misafirperverliklerinden ötürü Cevherli, Pistil ve Erat’a dernek yönetim kurulu adına teşekkür etti.

“Bakanı da ziyaret edecek”
Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, ilk fırsatta Ankara’ya giderek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam’ı makamında ziyaret etmeyi istediğini söyledi.

“Mesajla duyurdu”
Öte yandan Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı paylaşımla emekliliğini engelli dostlarına ve Sakarya kamuoyuna duyurdu. Dik mesajında şu cümleleri kullandı:

“17.09.2014 Tarihyani bugün emeklilik dilekçemi çalışmış olduğum iş yerine verdim, bu günü bana yaşatan Allahıma hamd olsun. Tüm emekli olmak isteyenlere Allahım nasip eder inşallah. 30.09.2014 Pazartesi gününden sonra yönetimim ve gönül dostlarımla inşallah nerede bir engelli insanım ve ihtiyaç sahibi vatandaşımız varsa Allım onlara yardım yapmayı ve yaptırmayı nasip eder inşallah." 

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]