Erbakan ve İslam Birliği D-8 konferansı gerçekleştiriyor

‘Erbakan Haftası Etkinlikleri’ ile ilgili açıklamalarda bulanan Saadet Partisi Adapazarı İlçesi Başkan Vekili Ali Ahmet Çelik, “27 Şubat 2011 tarihinde dar-ı bekaya uğurladığımız Erbakan Hocamızın vefatının 4’üncü yıldönümü münasebetiyle 24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Erbakan Haftası Etkinlikleri gerçekleştireceğiz.

Erbakan Hocamız, inancı, azmi, mücadelesi, vefası, istikameti, ufku, dirayeti, davasına bağlılığı ve sayamadığımız birçok özelliği ile bizlere hep önder ve heyecan kaynağı olmuştur. Hocamızı anma programlarımızın gayesi; inancımız gereği onu hayırla yâd etmek, örnekliğini nesillerin kalbine nakşetmek ve insanlığın saadetini temin etmek üzere başlatılan çalışmaların hedefine ulaşmasına yardımcı olmaktır. Kısacası görevimiz Hocamızı anmak, onu anlamak ve anlaşılmasını sağlamaktır” dedi.

‘Erbakan ve İslambirliği’

2015 yılı ‘Erbakan Haftası Etkinlikleri’nin ‘Erbakan ve İslam Birliği D-8’ başlığı altında yapılacağını kaydeden Çelik şunları kaydetti: “Bizler çok iyi biliyoruz ki, Hocamızı anlamanın en önemli ölçüsü, ‘İslam Birliği’ni ve ‘Yeni Bir Dünya’yı kuracak olan Saadet Partimizi yönetimlerde işbaşına getirecek çalışmaları hakkıyla yapmaktır. Bu vesile ile Erbakan Haftası Etkinlikleri’ Erbakan Hocamızı anma ve daha iyi anlama açısından hayırla versile olmasını diliyorum.” 28 Şubat 2015, Cumartesi günü Orhan Gazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ve Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş’ın konuşmacı olarak katılacağı “Erbakan ve İslam Birliği D-8” konulu konferansımıza tüm halkımız davet ediyorum dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]