Eşinden 11 gündür haber alamıyor

Sakarya’da 40 yıllık eşi olan Şeker İskender’i otobüse bindiren Fikret İskender, 11 gündür eşinden haber alamıyor. Eşinin kaçırıldığından şüphelenen koca Fikret İskender, eşinin bulunmasını istedi.

Sakarya’nın Karasu ilçesi Kuyumcular Mahallesi\'nde ikamet eden 65 yaşındaki Fikret İskender, 40 yıllık eşi olan Şeker İskender’i, kendi ailesi ile mal konusunda anlaşması için İstanbul’un Esenler ilçesinde ikamet eden ablasına göndermek istedi. 15 Nisan Çarşamba günü akşam saat 19.15 sıralarında bindirdiği araba ile Adapazarı merkeze gelen ve okuma yazması olmadığı iddia edilen kadın, akşam saatlerinde kayboldu. 6 çocuk babası olan Fikret İskender kaybolan eşini sürekli telefonla aradı ama bir sonuç alamadı.

"Son konuşmadan sonra bir daha ulaşamadım"

Polis ve savcılığa başvuran Fikret İskender yaptığı açıklamada, “Karasu’nun Kuyumcular Mahallesi\'nde ikamet etmekteyim. Eşim Şeker İskender’i kendi ailesi ile mal konusunda anlaşma yapması için İstanbul’un Esenler ilçesinde ikamet eden ablasına gönderdim. 15 Nisan Çarşamba akşamı saat 19.15 gibi arabaya bindirdim Adapazarı merkeze geldi. Telefonla aradım merkeze geldim dedi. O zaman saate baktım 20.10 gibiydi. Bir süre sonra tekrar aradım gidiyor musun diye fakat kapalıydı telefonu. Belki dedim şarjı bitmiştir. Daha sonra Esenler\'deki ablasını aradım oraya da gitmemiş. Çok telaşlandım başına bir iş geldi dedim. Her yeri aradım bulamadım. Bulunması için polise ve savcılığa bildirdim. İnşallah en kısa zamanda bulunur” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]