Eşine 20 yıl sonra gelinlik giydirerek düğün yaptı

Sakarya\'da yaşayan 45 yaşındaki Murat Soyhan, 20 yıl önce imkansızlıklar nedeniyle düğün yapamadan evlendiği 42 yaşındaki eşi Sibel Soyhan\'a beyaz gelinlik giydirerek düğün yaptı. Çiftin düğününde 19 yaşındaki kızları da hazır bulundu.

Sakarya\'da nakliyat ve pazarlama işiyle uğraşan Murat Soyhan, 20 yıl önce Sibel Soyhan ile evlendi. Maddi imkansızlıklar nedeniyle Sibel Soyhan\'ın beyaz gelinlik giyemediği evlilikten tam 20 yıl sonra çift düğün yaptı. Eşine verdiği sözü yerine getirmek için özel gelinlik diktiren Murat Soyhan ve eşi Sibel Soyhan yakınları ve dostlarının katıldığı düğünde gelinlik ve damatlık giydi. Çiftin düğününde kızları Hazal Soyhan da hazır bulundu. 

Beyaz gelinlik özlemini sonlandırdığını ifade eden Sibel Soyhan, "Çok şükür ki beni böyle seven Murat ile evlenmişim. 20 yıl önce verdiği sözü yerine getirdi. Her genç kız gibi hayal ettiğim ve özlem duyduğum beyaz gelinliği bana giydirdiği için eşime çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Gençlere tavsiye

Gençlere bir tavsiyesi olduğunu söyleyen işadamı Murat Soyhan ise, "İnsanoğlu hayat mücadelesini sürdürürken fakirliği de zenginliği de tadabilir. Ama en önemli ve unutulmayan tat, kalpte yaşatılan sevgidir. Ben eşime verdiğim sözü tuttuğum için çok mutluyum" diye konuştu.

Çift 20 yıl sonra gerçekleşen düğünlerinde doyasıya eğlenerek, kızları Hazal ile birlikte pasta da kesti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]