Esnaf Tır Kamyon Parkı ve Nakliyeciler Sitesi'nden memnun

Tüm sektörlerde ‘esnaf için en iyisi’ hedefi ile çalışmalarına devam eden Büyükşehir’in nakliyeci esnafına dönük hayata geçirdiği Tır Kamyon Parkı ve Nakliyeciler Sitesi yüzleri güldürüyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi esnafı çağın gerekliliklerine uygun proje ve yenilikler ile buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçirilen ve nakliyeci esnafının yüzünü güldüren Tır Kamyon Parkı ve Nakliyeciler Sitesi, sektörün ihtiyaçları konusunda önemli bir tamamlayıcılık üstleniyor. Bilindiği üzere Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinde atıl halde bulunan eski garajı 1. OSB’nin karşısına taşımış, bölgeye nakliyeci esnafı için modern bir sosyal donatı merkezi inşa etmişti.

Siteye Ulaşım Kolaylığı
Hayata geçirilen site, esnafın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlanmış; Büyükşehir yeni merkeze ulaşımı sağlayan aksta da yol, kavşak yapım ve bordür çalışmalarını tamamlamıştı. Böylelikle siteye giriş ve çıkışlar daha kontrollü bir hale getirilmiş, sürücüler siteye ulaşımda herhangi bir sorun yaşamamaya başlamıştı.

Tüm İhtiyaçlar Düşünülmüş
Hayata geçirilen projenin sektör esnafına büyük rahatlık sağladığını belirten esnaflardan İbrahim Karakaş, “Daha önce şehir merkezinde bulunan siteye giriş ve çıkışlarda sorun yaşıyorduk. Şimdi ise hiçbir sorun yaşamadan mesleğimizi sürdürüyoruz. Ayrıca sitede bulunan zengin sosyal alanlar ile daha rahat vakitler geçiriyoruz. Gönül rahatlığıyla dinlenme fırsatı buluyoruz” diye konuştu.

Esnaflar Memnun
Mustafa Korkmaz ise, “İşimiz gereği Türkiye’nin dört bir yanına mal taşımak durumundayız. Sakarya’da bizim sektörümüz için kilit bir konuma sahip. Bu yüzden günün 24 saati rahatlıkla girip ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğimiz böyle bir tesise ihtiyaç vardı. Yetkililer bu konudaki taleplerimize kayıtsız kalmadı. Biz esnaflar olarak çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]