Fevzi Kılıç'tan cevap 'Partisinin istenmeyen adamı...'

Fevzi Kılıç: "AK Parti Sakarya ailesi olarak, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği Seçimlerine ‘7 Haziran’da 7 Güzel İnsan Ankara’da’ sloganıyla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Sizlerinde şahit olduğu üzere AK Parti, Milletvekili aday belirleme sürecinde toplumun her kesiminin görüşünü almaya devam etmektedir.

Bilindiği gibi dün Çark Mesire Yeri Nikah Sarayı’nda ilimizde bulunan sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımıyla güzel bir eğilim yoklaması gerçekleştirdik. Temayül yoklamamıza 974 STK’dan 3 bin 391 başkan ve yönetici işitirak etmiştir.

İlimizin güzide STK başkanları ve yönetim kurulu üyeleri davetimizi kırmayarak temayül yoklamamıza katılmış ve kimleri milletvekili olarak görmek istediklerini formlara yazmışlardır. Sizlerin huzurunda kendilerine teşekkür ediyoruz.

Bugün bazı basın ve yayın organlarında MHP Milletvekili Münir Kutluata’nın kendisi adına talihsiz açıklamalarına şahit olduk.

Kutluata’nın haddi aşan beyanları bizleri olduğu kadar temayül yoklamamıza katılarak demokratik öngörüsünü sandığa yansıtan STK temsilcilerimizi de derinden yaralamıştır.

Partisinde istenmeyen adam ilan edilerek, hakkında kampanyalar başlatılan bir muhalefet milletvekilinin partimizin ve aday adaylarımızın yaklaşık bir buçuk aydan beri yürüttüğü kampanyaya dil uzatması üzüntü vericidir.

AK Parti olarak aday belirlemede kendi partilisinin bile görüşünü önemsemeyen muhalefet partilerinden bizim bu demokratik tavrımızı anlayabilmelerini beklemek hata olsa gerek.

Açıklamalarında bizim STK temsilcilerine baskı uyguladığımızı iddia eden Kutluata’dan iddiasını ispat etmesini istiyoruz. Aksi halde kendisini müfteri ilan edeceğimizi kamuoyuna duyurmak istiyoruz.

Şehir ile ilgili fikirlerini sandığa yansıtan güzide sivil toplum örgütlerini rencide eden Kutluata, seçim döneminde hangi yüzle giderek onlardan destek isteyecektir.

STKların küçük düşürüldüğü iddiası,demokrasinin tezahürünü anlamaktan yoksun Kutluata’nın hezeyanlarından başka bir şey değildir.

Her seçimde Sakaryalının büyük tezahürüne mazhar olan ve gücünü halktan alan AK Parti, yoluna çıkan her türlü engeli yine bu güzide milletin desteğiyle aşmaya devam edecektir. Partimize Çin Komünist Partisi benzetmesi yapan Kutluata, halktan ve partisinden görmediği itibarı bize saldırarak elde etmeye çalışmaktadır.

‘Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir’ derler. Bizde Kutluata’nın açıklamasında dediği gibi Sakarya’nın sahipsiz olmadığını kendisine hatırlatmak isteriz." demiştir.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]