Flaş Transfer Sakarya Taraftarıyla Buluşuyor

Büyükşehir Basketbol Takımı’nın sezon arasında kadrosuna kattığı flaş transfer Darius Washington Sakarya taraftarı ile buluşmaya hazırlanıyor. Washington, “Cumartesi günü ilk kez taraftarlarımızın önüne çıkacağım. Çok heyecanlıyım. Taraftarımızın desteğiyle güzel bir galibiyet alacağız” dedi.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, hafta sonu oynayacağı Gediz Üniversitesi maçı hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Koç Okan Çevik gözetiminde gerçekleşen son antrenmanda oyuncular taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanın sonunda Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un çiçeği burnunda transferi Amerikalı Darius Washington, Sakarya’ya geldiği için çok mutlu olduğunu aktardı. Washington, 6 Şubat Cumartesi günü, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleye tüm taraftarı beklediklerini de söyledi.

 

Şehir Çok Hoşuma Gitti

Tecrübeli Amerikalı oyuncu Darius Washington, “İlk defa Türkiye’de değilim. Üçüncü defa geliyorum. Daha önceleri de Okan Hocayla birlikte çalıştım. Bazı arkadaşlarımız ile aynı takımda yer aldık. Ancak yeni bir şehirdeyim. Sakarya çok hoşuma gitti. Umarım Sakarya’da basketbol anlamında önemli başarılara imza atarız” dedi.

 

Sakarya’yı Seviyorum

İlk kez Sakarya taraftarının önüne çıkacak olmanın heyecan verici olduğunu belirten Darius Washington, “Cumartesi günü ilk defa taraftarlarımızın önüne çıkacağım. Bundan dolayı çok heyecanlıyım. Geçtiğimiz hafta Ankara’daydık. Talihsiz bir yenilgi aldık. Şimdi kazanmak için tekrardan sahaya çıkacağız. Tüm taraftarlarımızı yanımızda olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. Darius Washington açıklamalarının sonunda Türkçe’ye ilgi duyduğunu kaydetti ve ‘Sakarya’yı Seviyorum’ mesajını paylaştı.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]