Gazeteciler hayat kurtaracak

Ülke genelinde azalan kan stoklarına katkı da bulunmak ve ‘1 ünite kan 3 hayat kurtarır’ bilinciyle harekete geçen Sakaryalı Gazeteciler bağışta bulanacak.

 

Önemli bir girişim

Sakarya Gazeteciler Birliği, Sakarya Kızılay Kan Merkezi ve Kızılay Erenler Şubesi’nce ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenleniyor. Kızılay Şube Başkanı İsmail Ergül, azalan kan stoklarına katkıda bulunmak isteyen gazetecilerin, 10 Şubat Çarşamba günü Erenler Yunus Emre Meydanı’nda kan bağışına önemli bir katkıda bulunacağını söyledi.

 

Sosyal sorumluluk

Sakarya Gazeteciler Birliği (SGB)’nin böylesine önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atmanın hazzını yaşadıklarını söyleyen Başkan Zeki Aydıntepe, “Bir gün hepimize lazım olacağı bilinciyle bakarsak, azalan kan stoklarına katkımız olması anlamında Kızılay Kan Merkezi ve Erenler Kızılay Şubesi işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenledik. Saat 11.00’da başlayacak ve gün boyu sürecek bağışta tüm meslektaşlarımızın yanı sıra isteyen vatandaşlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

 

İnsani görev

Hem Kızılay, hem Gazeteciler Birliği’nde Başkanvekili olarak görev yapan Ekrem Ürdüç’te, “Sosyal sorumluluk hareketiyle baktığımızda azalan kan stoklarına katkı da bulunmak için böyle anlamlı bir proje hazırlandı. Bu projeye herkesin katkıda bulunması hem insani, hem vicdanı görevidir. Lütfen duyarsız kalmayalım, herkes en azından çevresindeki bir kişiye bile söyleyerek, bağışa önemli bir katkı sağlar. Unutmayalım 1 ünite kan 3 hayat kurtarıyor” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]