Genel Sekreter Karasu Devlet Hastanesini inceledi

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç.Dr. Hasan Sağlam, Karasu İlçe Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak Başhekimden bilgi aldı.

Genel Sekreter Hasan Sağlam, anlık ziyaretleriyle hastanelerdeki  işleyişi yerinde incelemeye devam ediyor. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyaretlerinin ardından Karasu Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden Sağlam, Hastane’de vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Acil servis ve yataklı servisleri ziyaret eden Sağlam, vatandaşların sağlık durumları ve talepleri hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini sundu. Sağlam, daha sonra beraberindeki Genel Sekreterlik İdari Hizmetler Başkanı Uzman Dr. Hacı Ali Kayha, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Necati Çolak ve Hastane Başhekimi Yasin Kılıçarslan’la hastanede incelemelerde bulunarak sağlık çalışanlarıyla da görüşmelerde bulundu.

Genel Sekreter Sağlam, Karasu’da Gökhan Elçek ve eşi Melek’in Dünya’ya gelen bebekleri Görkem için evlerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Genel Sekreter Sağlam, ilk çocuğun heyecanını yaşayan aileyle birlikte bir süre sohbet ettikten sonra Karasu’dan ayrıldı.
 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]