Geyve fiber internete kavuşuyor

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya; \'İlçemizde kurulması planlanan Fiber alt yapı internet altyapısının kalitesini üst seviyeye taşıyacaktır\' dedi.

Sakarya Telekom İl Telekom Müdür Yardımcısı Atilla Atak ve İl Müdürlüğünden teknik ekip Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’yı makamında ziyaret etti. Sakarya Telekom İl Müdür Yardımcısı Atilla Atak’ın Başkan Kaya’yı ziyaretinde; Geyve ilçesindeki telefon ve internet alt yapısının fiber alt yapı ile değiştirilmesine yönelik planlanan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu açıklandı.

Sakarya İl Telekom Müdür Yardımcısı Atak; Türk Telekom’un 170 yıllık tecrübesi ile Geyve’deki telefon ve internet alt yapısını fiber alt yapı ile değiştirileceğini belirterek, Fiber optik alt yapının Geyve ilçemize hayırlı olmasını dileriz, dedi..

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Sakarya Telekom İl Müdür Yardımcısı Sayın Atilla Atak ile yaptığı görüşme sonrası, ilçemizde kurulması planlanan Fiber alt yapı internet altyapısının kalitesini üst seviyeye taşıyacaktır, dedi. Geyve’nin, layık olduğu çağdaş haberleşme altyapısına ve fiber teknolojisine kavuşacağı müjdesini veren Başkan Kaya; alt yapı çalışmaları ile zarar gören asfalt ve kilitli parke çalışmalarına başlamadan önce ilçemizdeki internet hızını fiber hıza çıkaracağız. Eski hatlarda yenileme çalışmaları yapılarak fiber kablolar döşenerek vatandaşlarımıza kesintisiz ve yüksek hızda internete erişim sağlanacağını belirterek, ilçemize hayırlı olsun ” dedi.

geyvemedya.com

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]