Geyve'de sporculara ödülleri takdim edildi

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yıldız,  Geyve Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Kaya Geyve ilçesinde spor tesislerini ve sporcuları ziyaret etti. İlk önce Geyve merkezinde bulunan bireysel spor salonunda sporcu ve velililer ile bir araya gelen Başkan Kaya ve daire müdürleri daha sonra Alifuatpaşa Mahallesi\'ne geçerek Geyve Belediyesi Spor Tesisleri\'nde bir kez daha sporcu ve veliler ile görüşme yaptılar.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya yaptığı konuşmalarda  “İlçede spora göreve geldiği günden itibaren destek olmaya çalıştık. Görevlerimiz sadece yol, su, kanalizasyon yapmak değil çocuklar, gençler başta olmak üzere spora ve sporcuya, spor yapmak isteyenlere destek olmak görevimiz. Bu destekler kapsamında başarılı sporcuları ödüllendirmeye çalışıyoruz. Türkiye şampiyonlarına gidişlerinde sporculara maddi katkı sağlamaya çalışıyoruz. Sporda hizmet adına Alifuatpaşa da bulunan tesisin kirasını ödemeye devam edeceğiz. Her iki spor salonunda bayan velilerin çoğunlukta olduğunu gördüm. Bayanların desteklerinin de çocukların başarılı olması için önemli. Bu yüzden bayan velilerimizi çocuklarına verdiği destekler için kutluyorum" dedi.

Avrupa, dünya hakemi ve teknik direktör Uğur Kobaş “Geyve ilçesinde belediye, İl, İlçe Gençlik ve Spor, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü destekleri ve işbirliğinde çok güzel başarılara imza atıyoruz.  Bu iş birliği sayesinde bir gencimizi bile sokaklardan ve art niyetli insanlardan kurtarıyorsak kendimizi başarılı sayarız ve tüm emeğe, fedakârlığa değer. Eğer biz çocuklarımıza sahip çıkamazsak,  başkaları sahip çıkar. Belki sahip çıkanlarda bizler kadar iyi niyetli olmayabilir. Bu yüzden bu üç kurumun, halkın spor eğitimi için verdiği desteğe sahip çıkmak gerekir, çocuklarımızı, gençlerimizi spora yönlendirmek lazım. Bu üç kurumun destekleri sayesinde ilçenin yurt içi ve dışında tanıtımına da katkı sağladığımıza inanıyoruz. İlçede bu şekilde desteklendiğimiz sürece ilçemizde daha çok insanımızı spora kazandıracağımıza onları spor adına eğiteceğimize inanıyoruz" dedi.

Her iki ziyaretin sonunda Akyazı ilçesinde yapılan Zafer Kupası müsabakalarında dereceye giren sporcular, Belediye Başkanı Murat Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yıldız, Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Hamza Kaya tarafından başarı belgeleri ve madalyalar ile ödüllendirildi.  

Antrenörler, veliler ve Sporcular tarafından yapılan açıklamada “spor, sporcu adına sağladıkları destekler için Belediye başkanı Murat Kaya, daire müdürleri Yusuf Yıldız ve İrfan Karaçayır\'a teşekkür etti.

Geyve ilçesinde spora yön veren üç kurum Geyve Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde spor kursları çalışmaları ve kayıtları devam ediyor. Bu kurslar Geyve ilçe merkezinde bulunan bireysel spor salonunda,  Karate branşında Uğur Kobaş, Memduh Sakarya, Yaşar Ordu, Aerobik, Pilates, Jimnastik branşlarında Berrin Kobaş, Alifuatpaşa Belediye Spor Tesisleri\'nde Karate branşında Uğur Kobaş, Memduh Sakarya, Aerobik, Pilates branşında Elif Çoban tarafından verilmektedir.

Ödül alan sporcular:

Aslınur Mutluay
Yasin Arıkan
Hakan Emirhan Doğan
Beyza Sonay
Emirhan Uygun
Emirhan Özdil
Mehmet Semiz
Ömer Ertürk
Ercan Oruç
Miray Keleş
Esra Tavşan
Talha Berkant Karaca
Zeynep Tutku Tunç
Ahmet Yiğit Ertürk
Bayram Umut Er
Bura Balcı
Bilal Duman
Sevde Özcan
İclal Kübra Öz
Mert Efe Leviçar
Berat Uygun
Metehan Ayözen
Hüsnü Berkay Balcı
Oğuzhan Seymen
Burak Özer
Rabianur Güler
Beyza Demir
Burcu Keleş
Fatmanur Güler
Ayberk Özdamar
Burak Çalık
Eren Ertürk

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]