Görev yapan güvenlik güçleri için Kuran okudular

Hendek Ülkü Ocakları Şehitlerimiz için ve Güneydoğudaki güvenlik güçlerimize destek amaçlı Kuranı Kerim okuyup dualar etti.

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı binasında düzenlenen programa MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP İlçe Yönetimi, MHP Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Yönetimi, Lise ve ortaöğretim birimleri ve vatandaşlar katıldı.

Şehitlerimiz için ve Güneydoğudaki güvenlik güçlerimize destek amaçlı Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

Program sonunda MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu programı düzenleyenlerden Allah razı olsun, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize Allah’tan şifalar diliyorum. Görev yapan güvenlik güçlerimizin Allah yar ve yardımcıları olsun” diyerek okunan Kuran-ı Kerim ve dualarımızı Allah kabul etsin.

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Süleyman Kalk “Doğu ‘da, güneydoğuda ve vatanın her karış toprağında bayrak için millet için canlarını hiçe sayan asker ve polislerimize dualarımızı Allah’ın izniyle gönderdik. Ülkücüler her zaman vatanları için, İslam için, inandıkları yolda kararlılıkla yürümüştür. Ve yılmadan yıkılmadan devam edecektir. ‘Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır’ Cümlesi ülkücüler için lafta değil gerektiğinde vatan savunmasında ve her yerde geçerlidir. Bu duygu düşüncelerle şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Vatanımızın her yerinde bizlerin geleceği için görev yapan asker ve polislerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Bizlerle birlikte duyarlı olan dualarımıza destek olan bütün ülküdaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]