Haftasonu dünya evine girecekti, kazada can verdi

Sakarya D-100 Karayolu’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında hafta sonu dünya evine girecek olan 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya’dan Kocaeli istikametine giden bir otomobil, dini nikah kıymak için gittikleri Zonguldak’tan Gölcük’e dönenleri taşıyan Adem Kurt idaresindeki 06 YVL 76 plakalı otomobile çarptı. Hafta sonu Gölcük’te dünya evine girecek olan Avni Koç (40), kaza sonrası yolcu olarak bulunduğu otomobilden inerek yolu kesmek istedi. Bu sırada bir araç tarafından ezilen Koç, olay yerinde hayatını kaybetti. Bu sırada otomobile bir kamyon çarparken, yabancı uyruklu 2 kişinin içinde bulunduğu 34 UY 3426 plakalı otomobile ise başka bir araç çarpıp kaçtı. Kazada yaralanan 4 kişi 112 Acil ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hafta sonu dünya evine girecek olan ancak kazada ölen Koç’un cenazesi ise hastane morguna kaldırıldı.

Kazaya karışan sürücülerin ifadelerini alan polis ekipleri, kazaya karıştıktan sonra kaçtığı iddia edilen iki otomobilin bulunması için çalışma başlattı.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]