Hasımlarını camide namazda vurdu: 2 ağır yaralı, 1 ölü

Sakarya\'nın Kocaali ilçesinde bir kişi, kan davası nedeniyle aralarında husumet bulunan kişiyi öldürdü, yeğenini ise yaraladı.

Sakarya\'nın Kocaali ilçesinde bir kişi, kan davası nedeniyle aralarında husumet bulunan kişiyi öldürdü, yeğenini ise yaraladı. Saldırgan daha sonra intihara teşebbüs etti. Kocaali Demiraçma Mahallesi Merkez Camii\'nde öğle namazı sırasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre , H.Ş. (60), aralarında husumet bulunan B.C. (76) ve A.C.\'yi (55) camide tabancayla vurdu. B.C. olay yerinde hayatını kaybetti. Yeğeni A.C. ise ağır yaralandı. A.C., Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'ne kaldırıldı.

Olaydan sonra H.Ş., Beyoğlu Mahallesi mevkiinde kendisini tabancayla başından vurarak intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan H.Ş. Karasu Devlet Hastanesi\'ne götürüldü. Karasu Devlet Hastanesi\'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi\'ne sevk edildi. Yaralıların durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak jandarma soruşturma başlattı. B.C.\'nin cesedi camiden çıkartılarak İstanbul Adli Tıp Kurumu\'na gönderildi.

H.Ş.\'nin babasının yaklaşık 38 yıl önce öldürüldüğü, bu nedenle iki aile arasında husumet bulunduğu öne sürüldü.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]