Hendek muhtarlar toplantısı Bayraktepe'de gerçekleştirildi

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin ev sahipliğinde, her ay düzenli olarak yapılan köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı, muhtarlar toplantısı Bayraktepe’de gerçekleştirildi.

Toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı. Başkan İnci belediye hizmetleri hakkında bilgilendirip, muhtarların taleplerini dinledi. Toplantıda Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan muhtarlar adına söz alıp, sorunlarını dile getirerek, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, belediye imkanlarımızın tüm mahallelerin hizmetinde olacağını belirterek, “İlçemiz çok hızlı bir şekilde yolalıyor. Hendek her alanda örnek bir ilçe konumuna geldi ve insanlar ilçemize imrenerek bakıyor. 16 Mahallemiz varken şimdi 91 mahallemiz oldu. Tüm mahallerimize ayrım yapmadan eşit hizmet götürmek zorundayız. Sizler bizim mahallelerimizdeki temsilcilerimizsiniz, biz sizlerle beraber çalışacağız. Muhtarlarımız bizim için önemlidir, sorunları, talepleri en iyi bilen onlardır. Siz muhtarlar mahallenizdeki sorunları tespit edip bizlere bildirmelisiniz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bildirilmemesi sizlerin eksiğinizdir ve bu konuda sizler sorumlusunuzdur. Sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız hizmeti en iyi şekilde götürmemiz demektir”
Başkan İnci, konuşmasının devamında Hendek’in Dünya’ya açıldığını söyleyerek, “Ben Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkan Yardımcısıyım. Türki Cumhuriyetleri’nde birçok çalışmalar yaptık. Ocak ayında da yine Türkiye Belediyeler Birliği ile birlikte Gagauzya’dan Belediye Başkanlarını Ankara’da oradan da Hendek’e getirip, başkanlarımızı ağırlayacağız. Orta Asya’da, Türki Cumhuriyetleri’nde Türkiye’yi, Hendek’i tanıyorlar, buda bizleri mutlu ediyor. Küçük düşünmeyeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından, muhtarların talepleri dinlendi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]