Hendek'te 46 öğretmen göreve başladı

Hendek’te 46 öğretmen göreve başladı. Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan Hendek’te göreve başlayan stajyer öğretmenlerle Bayraktepe’de kahvaltıda bir araya geldiler.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu ifade etti. Göreve yeni başlayan öğretmenlerin omuzlarına yüklenen sorumluluğun büyük olduğunu ifade eden İnci, “Bende eski bir öğretmenim. Ülkemizin geleceğini şekillendirecek bir neslin yetişmesinde bir eğitimci olarak sizlere çok büyük sorumluluklar düşüyor. Sizlere emanet edilen çocuklarımızın çağın gereklerine uygun bir şekilde yetiştirilmesi ve insanlığın evrensel değerlerini kendi milli değerleriyle sentezleyerek özümsemesi çok önemli. Bu yönde yapacağınız her fedakârlık, ülkemizin kalkınmasında da önemli bir faktör olan kalifiyeli eleman yetiştirilmesinde de itici güç olacaktır. Bu kapsamda Hendek’te sizlerle çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaymakam Mustafa Ayhan toplantıda yeni atanan 46 öğretmene yaptığı konuşmada, öğretmenlik mesleğinin ulvi bir meslek olarak fedakarlık ve feragat istediğini belirterek, “İlçemizde eğitim seviyesinin yükseltilmesi için öğretmenlerimizin gayretli çalışmalarını bekliyoruz. Kaymakamlık olarak proje birimlerinde çalışabilecek, proje yapabilecek öğretmenlere ihtiyacımız var. İlçemizin eğitimde hak ettiği yere gelebilmesi için proje ve öneri” diye konuştu. Kaymakam Ayhan, Hendekle ilgili bilgiler verdi. Konuşmasının ardından öğretmenlerle de sohbet eden onların istek ve önerilerini dinleyen Kaymakam Ayhan ve Başkan İnci yeni öğretmenlerle fotoğraf çektirdiler.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]