Hendek'te 8 bin 500 öğrenci eğitim görecek

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Alparslan Okur Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret ederek, yeni eğitim öğretim dönemi ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Bu yıl Eğitim Fakültesinde 4 bin 500, formasyon öğrencisi olarak da 4 bin kişinin Hendek’te eğitim göreceğini söyleyen Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Karahan, yeni dönem ile ilgili yerel yönetimle görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda uzak olan yurtlara belediye tarafından ücretsiz servis kaldırılacağını ayrıca Esentepe Kampüsü’ne de geçtiğimiz yıl başlatılan ücretsiz servis uygulamasının devam edeceğini söyledi.

Hendek’in bir öğrenci şehri olduğunu ifade ederek, yeni dönemde kültürel faaliyetlerin de yoğun olacağını söyleyen İnci, Hendek’in öğrencilerin hem eğitim görüp hem de sosyal aktivitelerini en ekonomik şekilde gerçekleştireceği bir ilçe olduğuna dikkat çekti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]