İftar sofraları, Taraklı'da kuruldu

Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ Programlarında huzur sofralarının 8.’si Taraklı’da kuruldu. Kardeşlik sofralarının misafirleri hep birlikte oruç açtı, mazlum coğrafyalar için de dua etti. İftar buluşmalarının 9.’su ise yarın Akyazı’da gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ Programları Taraklı’da devam etti. Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirilen 8. İftar buluşmasına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İlçe Başkanı Erdal Özen ve çok sayıda vatandaş misafir oldu. Başkan Toçoğlu, İstanbul Bakırköy Ataköy Cami İmamı Adem Karabey’in Kur’anı Kerim tilaveti ile başlayan programın devamında kardeşlik sofralarına misafir olan Taraklıların masalarını tek tek ziyaret etti. Beraberinde Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ile Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni eden Toçoğlu, miniklerle de yakından ilgilendi.

Okunan ezan sonrasında huzur sofralarında buluşan Taraklı sakinleri hep birlikte oruçlarını açtı. Adem Karabey’in mazlum coğrafyalar için yaptığı duaya ise hep birlikte amin dendi. Gerçekleştirilen buluşmanın sonunda Hayali Seçkin Bayramoğlu sahneyi devraldı. Bayramoğlu’nun doyumsuz meddah hikayelerini dinleyen minikler aileleri ile keyifli bir akşamı geride bıraktı.

Yarın Akyazı'da kurulacak


Öte yandan Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ Programları kapsamında gönül sofralarının 9.’su 3 Temmuz Cuma günü Akyazı’da kurulacak. İstanbul Eyüp Sultan Camii Başimamı Metin Çakar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile gönül kapılarını aralayacağı buluşmada çocuklar için gösteriler de gerçekleştirilecek. Akyazı Şehir Stadyumu’nda kurulacak sofralara tüm Akyazılılar davet edildi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]