İl Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkürler

25 Ekim 2014 tarihinde Sakarya’nın çeşitli yerlerinde ve bazı kurumlarda gönderde asılı olan Türk Bayrağımızın yırtık ve eskimiş olmasıyla alakalı konuyu gündeme getirdikten sonra Türk Bayraklarımız değiştirilmişti. O günden bugüne kadar yine Sakarya’nın çeşitli yerlerinde birkaç resmi kurum’da bir muhalefet siyasi partinin ilçe başkanlığı binasında ve yaklaşık yirmi beş özel sektör’ün binalarının önlerindeki yırtık ve eskimiş Türk Bayraklarının değiştirilmesi için 155 polis imdata ihbarda bulunduk.

155 polis imdat ihbarlarımızı aynı gün içinde değerlendirerek Bayraklarımızın yenisi ile değiştirilmesini sağladı. Yırtık ve eskimiş Bayraklarımızın değişmesi için ihbarlarımızı itina ile dikkate alarak değiştirilmesini sağlayan ilk başta ihbarımızı alan 155 polis ihbar hattı yetkililerine, daha sonra ihbarı değerlendirerek gereğini yapan asayiş şube ekiplerine ve tüm Sakarya Emniyet müdürlüğü ve yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum. Rengini şehitlerimiz ve gazilerimizin kanlarından alan şanlı Bayrağımızın şanına göre yaşatılması ve gönderlerde Sağlam ve temiz bir şekilde dalgalanması için dün olduğu gibi, bugünde, yarında gereği için hukukun içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Lütfen sizlerde çevrenizde kurum, kuruluşlar ve özel sektör binalarında asılı olan Türk Bayraklarımızın yırtık ve eski olması durumunda 155 polis imdada gereğinin yapılması için ihbarda bulunun.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]