İmar arşivinde çalışan stajyerlere plaket

Adapazarı Belediyesi İmar İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa Deverenli, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Müdürlüğü bünyesinde başlatılan arşiv düzenlemesinde çalışan stajyerlere teşekkür plaketi verdi.

Adapazarı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Müdürlüğü bünyesinde başlatılan elektronik arşiv düzenlemesinde 1yıl boyunca çalışan stajyerlere, Elegant’ta kahvaltı düzenlendi.

Adapazarı Belediyesi’nin geçmiş yıllara ait imar ve şehircilik arşivi çalışmasında toplam 23 bin klasör ile 5 milyon sayfanın taranarak elektronik ortama aktarılmasında çalışan stajyerlere teşekkür eden Başkan Yardımcısı Mustafa Deverenli, “Vatandaşa en iyi hizmeti en kısa sürede vererek, işleyişi kolaylaştırmak ve daha düzenli hale getirmek amacıyla 1 yıl önce başlattığımız elektronik arşiv çalışmamızı tamamladık. Bu süreçte gerek personel gerekse stajyerlerimiz büyük bir uğraşla başarılı bir çalışma ortaya koymuşlardır. 1 yıl boyunca bizimle çalışarak arşivimizin düzenlenmesinde emeği geçen stajyerlerimize teşekkür ederek gelecek hayatlarında başarı diliyorum” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]