İnternet sitesinde yazdığı makalelerini kitaba dönüştürdü

Çeşitli internet sitelerinde köşe yazısı yazan AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Yöneticisi Feyzullah Turan, 7 ayda yazdığı makaleleri kitap haline getirerek, piyasaya çıkardı.

Yaklaşık 16 kitabı bulunan Osmanlı ve Çanakkale tarihini gün yüzüne çıkartan Ünlü Gazeteci ve Araştırmacı Yazar Mustafa Turan’ın AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Yöneticisi olan 26 yaşındaki oğlu Feyzullah Turan; İnternet sitelerindeki köşe yazılarından derlediği ve “Bakış Açısı” adını verdiği 160 sayfadan oluşan siyasi makaleler kitabını piyasaya çıkardı.

Erdoğan ve Davutoğlu’na hediye edecek

Bundan 1 yıl önce babası Araştırmacı Yazar Mustafa Turan’ın hazırladığı “Mutlu Aile ve Başarılı Çocuk” isminde kitap şeklinde davetiye ile dünya evine giren Feyzullah Turan, D&R Mağazası ve İnternet Kitap sitelerinde de satışa çıkan “Bölgesel Güç Olma Yolunda Yeni Türkiye” konulu Bakış Açısı adlı ilk kitabıyla, çalışmasını bir üst boyuta çıkardı. Türkiye’de örnek olacak kitabını, yazılarının içinde yer verdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da hediye edecek olan Yazar Feyzullah Turan, bundan sonra da kitap yazmaya devam edeceğini söyledi.

Yazarlığa devam

Kendisi hakkında kısa bilgi veren Feyzullah Turan, şunları söyledi: “Üniversite eğitimim sırasında bölümümün İşletme Kulübü Başkanlığı\'nı yürüterek üniversite bünyesinde çeşitli programlar (eğitim seminerleri, panel ve konferanslar) düzenleyip organizasyon yeteneğimi geliştirerek daha geniş bir vizyona sahip olma imkânı yakaladım. Ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu kritik süreçte sıcak politik gündemi ciddi manada takip ederek siyasi köşe yazıları kaleme almaktayım. Yazılarım Sakarya ve Eskişehir illerinde bulunan iki farklı sitede yayınlanmaktadır. Aynı zamanda yayınlanan yazılarımın toplamından oluşan ve ‘Bölgesel Güç Olma Yolunda Yeni Türkiye Vizyonu - Bakış Açısı/Makaleler’ isimli kitabım yayın hayatına başlamıştır” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]