İrfan Püsküllü'den SATSO meclisine veda...

Geçtiğimiz günlerde Milletvekili Aday Adaylığı için görevinden istifa eden Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin ardından göreve gelen SATSO Meclis Üyesi İrfan Püsküllü SATSO Şubat Ayı Olağan meclis Toplantısına katılarak üyelere veda etti.

Toplantının ardından SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ağırlanan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü “Karar vermek geride bırakmaktır. Biz Hendek Belediye Başkanlığı görevi ile MÜSİAD başkan yardımcılığını, SATSO meclis üyeliğini geride bıraktık. Hizmet yolculuğumuzu farklı bir alanda devam ettireceğiz. Amacımız bu şehre hizmet etmektir. Bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

SATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci ise Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. Yılgenci konuşmasında “Hepimiz bir şekilde bu kente hizmet etmek çıtasını yükseltmek için gayret ediyoruz. Bu anlamda tüm mecraların birbiri ile işbirliği içinde olması ortak vizyonda buluşması önemlidir. Bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Hendek Belediyesi ile işbirliği ve diyaloglarımızın olumlu şekilde devam edeceğine inanıyorum. Ayrıca iş dünyasından aramızdan birsinin böyle bir göreve gelmesi de bizleri memnun etmiştir“ diye konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]