İşadamı Tetik, oğluna sünnet töreni düzenledi

Sakarya’nın ve ülkemizin tanınmış ailelerinden ve işadamlarından Şükrü ve Seyhan Tetik çifti, biricik oğlu Ahmet Alaz için Kırkpınar Saklıkent Sitesi’ndeki evlerinde dillere destan muhteşem bir sünnet töreni düzenledi.

Böyle sünnet görülmedi


Teksen Koleji öğrencisi olan 9 yaşındaki biricik oğulları Ahmet Alaz Tetik’in sünnet töreni için aylar öncesi titiz bir şekilde hazırlık yapan ilimizin tanınmış ünlü İşadamlarından Şükrü Tetik ve eşi Seyhan Tetik çifti, Sapanca Kırkpınar Saklıkent Sitesi’ndeki evlerinde gerçekleştirdiği dillere destan sünnet töreni ile bu hayallerini gerçekleştirdi. Davetlilerin rahat edebilmesi için her şeyin düşünüldüğü sünnet törenine, Türkiye’nin dört bir yanından siyaset, iş, sanat, spor ve medya camiasından çok sayıda tanınmış ve seçkin konuklar katıldı.

Çapır motorlar ve taht eşliğinde


Serdivan Altınışık Konaklarından babası Şükrü Tetik’in yakın dostu olan Mert Sürekçioğlu ve arkadaşlarının jesti ile 12 Çapır motor ile konvoy halinde üstü açık son model BMV ile yola çıkan Ahmet Alaz Tetik, etraftakilerin bakışları arasında törenin yapılacağı Kırkpınar’a geçti. Ahmet Alaz Tetik, MB organizasyon Mesut Büyükarslan’ın organizasyonuyla buradaki tören alanına ise Mehteran Marşı eşliğinde Babası Şükrü Tetik ve Kirvesi Levent Bal ile birlikte Taht üzerinde alkışlar ve davetliler arasında girdi.

Heyecan, Mutluluk ve jest birarada


Davetlileri tek tek kapıda karşılayan İşadamı Şükrü Seyhan Tetik çifti erkekliğe ilk adımını atan oğulları Ahmet Alaz’ı sünnet ettirtmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadı. Törende ayrıca; atılan havai fişek ve gerçekleşen konserle davetlilere ayrı bir jest yapılırken, Tetik Ailesi’nin bu sünnet töreni hafızalarda Sakarya’nın yılın sünnet cemiyeti olarak ta yerini aldı. Levent bal’ın Kırveliğini yaptığı törendeki davetliler arasında Murat Tetik, Emre Tetik, Genç İşadamı Salih Çiftçi, İsmail Kudeş, Berberler Odası Başkanı Veysel Yıldız, Tanınmış Kuyumculardan Yusuf Odabaş, tanınmış Mobilyacılardan Ceyhun Kılıç’ta yerini aldı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]