İşsizlik artık sorun olmaktan çıkıyor

Üniversite öğrencilerine yönelik kariyer ve mesleki uzmanlık eğitimleri veren, programlarımızı takip eden kişilere mezun olmadan iş garantisi sağlayan bunun yanı sıra aktif iş yaşamına tam anlamıyla hazırlayan, diplomanın yanında fark yaratmak isteyen ve bu farkı yaratmak için birlikte yön çizdiğimiz tüm üniversite öğrencisi katılımcı profilimiz ve zamanla öğrenci eğitimlerinin yanı sıra kurumsal anlamda genişleyerek yönetici eğitimlerine de odaklanarak şu anda tüm Türkiye’de alanında uzman kişiler ve kurumlarla iş birliği halinde yaygın bir ağ oluşturarak bugün buradayız. Yönetici ve yönetici adaylarına rekabet piyasasında rakiplerine karşı avantaj sağlayabilmek temel prensiplerimizden olmakla birlikte, eğitim ve yönetim danışmanlığı da hizmetlerimiz içerisinde yer almaktadır.

Sertifikalar ne işime yarayacak?

Günümüzde artık herkes ön lisans ya da lisans diplomasına sahiptir. Temel İngilizce ve bilgisayar bilgisine da aynı şekilde sahiptir. Artık kişiler arasında fark yaratabilmek için bu tip eğitimler ve sertifikalar gerekmektedir. Çünkü işe alacak olan personel şefi ya da kalite yönetim temsilcisi işe başvuranların CV\'sine bakmaktadır. CV ne kadar dolu olursa kişiyi o kadar öne geçirmektedir. A kişisinin sadece diplomasıyla ve B kişisinin diploma artı 17 belgesiyle bir işe başvurması bir tutulmamaktadır. Kariyer hayatında kişileri bir adım öne çıkarmaktadır.

SİZDE GELECEGİNİZE BİZİMLE YÖN VERİN..

Neden İSO eğitimi?gelişen ve değişen dünyada en büyük sorunlardan biri işsizliktir. Sadece diploma yada ingilizce bilgisiyle iş bulmanın imkansız hale geldiği günümüzde işverenlerin beklentileri de arttı. İş ilanlarını incelediğimizde görüyoruz ki artık uluslararası standartlar hakkında bilgisi olan kişiler işverenler tarafından tercih nedeni oluyorlar. Sizde rakiplerinizden bir adım önüne geçmek tercih edilen olmak ve cv nize önemli sertifikalar katmak istiyorsanız sizi kariyerinize yatırım yapmaya davet ediyoruz.

İrtibat: 0541 245 20 66

Adres: Kurtuluş Mah. M. Nalçın İş Merkezi Kat:1 No:5 

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]