İşte AKP'nin Sakarya Milletvekili adayları

7 Haziran günü yapılacak seçimlerde AKP’yi temsil edecek milletvekili adaylarının listesi Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı’na teslim edildi.

İşte AKP\'nin Sakarya milletvekili adayları:

1 AYŞENUR İSLAM

2 MUSTAFA İSEN

3 ALİ İHSAN YAVUZ

4 RECEP UNCUOĞLU

5 ALİ İNCİ

6 RECEP HACIEYÜPOĞLU

7 BİLGEHAN DOĞRU

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Milletvekili aday listesini açıkladı.

AK Parti Sakarya İl Binasında basın toplantısı düzenleyen Fevzi Kılıç, milletvekili adaylarını açıkladı. 73 aday adayı ile yola çıktıklarını ifade eden Kılıç, “Birbirinden değerli aday adaylarımızı zorlu bir süreç sonunda belirledik. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti olarak şu adaylarımızla seçime gireceğiz. Birinci sırada Bakanımız Ayşenur İslam, ikinci sırada Cumhurbaşkanı eski genel sekreteri Mustafa İsen, üçüncü sırada mevcut milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz, dördüncü sırada eski il başkanımız Recep Uncuoğlu, beşinci sırada Ali İnci, altıncı sırada Recep Hacıeyüpoğlu ve yedinci sırada ise Bilgehan Doğru hanımefendi ile seçime gireceğiz. Tüm Sakarya’ya ve Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.

Yapılan açıklama sonunda ilk duygularını paylaşan Bilgehan Doğru, çok mutlu olduğunu ifade ederek, hayırlı olmasını diledi. Recep Hacıeyüpoğlu ise listenin Tüm Sakarya’ya hayırlı olmasını dileyerek, “Tüm aday adaylarını tebrik ediyorum. Gece gündüz çalışarak 7 güzel insanı 7 Haziran’da Ankara’ya göndereceğiz” dedi.

İşte İl Başkanı Kılıç\'ın açıklamaları:

İşte Milletvekili Bilgehan Doğru'nun açıklamaları...
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]