İşte Sakarya'nın yeni emniyet müdürü

İçişleri Bakanlığınca 5 ilin emniyet müdürü, başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.

GÖREVDEN ALINAN MÜDÜRLER

Resmi Gazete\'de yayımlanan atama kararlarına göre, Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Tokat Emniyet Müdürü Osman Balcı, başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.

YENİ MÜDÜRLERİN İSİMLERİ

Batman Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Necati Denizci, Giresun Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Uğur Öztürk, Malatya Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Dr. Ömer Urhal, Sakarya Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Osman Babadağı, Tokat Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Fikri Yalman atandı.
Sakarya Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Osman Babadağı kim, Osman Babadağı daha önce nelerde görev yaptı?
 
İçişleri Bakanlığının dün gece değiştirdiği 5 şehrin emniyet müdüründen birisi Sakarya Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş. Aktaş'ın yerine, Polis Başmüfettişi Osman Babadağı getirildi. Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile Sakarya'nın yeni İl Emniyet Müdürü olan Osman Babadağı kim?

OSMAN BABADAĞI KİM?
1962 Denizli doğumlu olan Osman Babadağı,1986 yılında Polis Akademisi'nden komiser yardımcısı olarak mezun olmuş, sırasıyla İzmir, Van, Muğla, Aydın, Hakkari illerinde aktif görevler yaptıktan sonra İzmir  Rüştü Ünsal P.M.Y.O.’da öğretim görevlisi olarak çalıştı. 2010 yılından bu güne kadar İzmir Teftiş Kurulu Bölge Müfettişliğinde Polis Başmüfettişi olarak çalışmakta iken, 10/01/2014 tarihinde Sakarya İl Emniyet Müdürü olarak yeni görevine başlamıştır. Osman Babadağı evli ve 2 çocuk babası olup, eşi öğretmen olarak görev yapmakta ve çocukları üniversitede öğrenim görmektedir. 
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]