İşte Sakaryaspor'un yeni teknik direktörü

Sakaryaspor'da teknik direktörlüğe Deniz Kolgu getirildi.

Sakaryaspor'da Osman Özdemir'den boşalan teknik direktörlük koltuğunu eski Sakaryasporlu Deniz Kolgu devraldı. Bir süredir hoca arayışlarını sürdüren Sakaryaspor, Kocaeli Birlikspor'un yardımcı antrenörü Deniz Kolgu ile anlaşmaya vardı.

Deniz Kolgu kimdir?

Deniz Kolgu, 2005-2006 sezonunda Sakaryaspor'da forma giymiş sezon sonunda Sakaryaspor'dan ayrılıp Kocaelispor'a transfer olmuştur. 2006-07 sezonunun ilk devresi tamamlanmadan, Kolgu'nun sözleşmesi feshedilmiştir. Aynı sezon, İstanbulspor ile anlaşmış ve sarı-siyahlılarda yarım sezon forma giymiştir.

2007-08 sezonu başında, 2. Lig ekiplerinden Çanakkale Dardanelspor'a transfer olmuş ve bir sezon kırmızı-beyazlılarda forma giymiş; sezon sonunda takımdan ayrılmıştır. 2008-09 sezonunda kısa süreliğine Alibeyköyspor ve Bozüyükspor'da forma giydikten sonra futbolu bırakmıştır.

Kolgu, futbolculuğu bıraktıktan sonra, 2010-11 sezonu öncesinde İstanbul'da bulunan amatör kulüplerden Yoncaspor'un teknik direktörü olmuştur. 2012 yılında bir diğer amatör kulüp olan Çekmeköyspor'un başına geçmiştir. Aralık 2012'de, 2. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un teknik direktörlüğüne getirilen İsmail Ertekin'in yardımcısı olmuştur. Kırmızı-beyazlılar, 2012-13 sezonunda 1. Lig'e, 2013-14 sezonunda Süper Lig'e yükselmiştir. 2014-15 sezonunda Balıkesirspor'un Süper Lig'de aldığı başarısız sonuçlar üzerine, Kasım 2014'te Ertekin ve teknik ekibi istifa etmiştir. Ertekin'in istifasından sonra, teknik direktörlük için adı geçmiş, fakat göreve getirilmemiştir. Aynı sezon, Kocaeli Birlikspor'da teknik direktörlük görevine başlayan Ertekin'in yardımcılığı görevini üstlenmiştir.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]