Karacasu Park ihaleye çıkarılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kısa süre önce kamuoyu ile paylaşılan Akyazı Karacasu Park Projesi’nde ihale hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı.

Akyazı Karacasu Park Projesi’nde gerekli projelendirme çalışmalarının sona erdiğini belirten Başkan Toçoğlu, yeni yaşam alanı için ihale hazırlıklarının da tüm hızıyla devam ettiğini kaydetti. Toçoğlu, “İhalenin ardından Akyazı’ya içerisinde kültür merkezi, otopark, dinlenme ve spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile diğer alanların bulunacağı modern bir tesis kazandıracağız” dedi.

Projelendirme çalışmalarının sona erdiği yeni yaşam alanının ihalesine kısa süre içerisinde çıkmayı hedeflediklerini belirten Başkan Toçoğlu, gerçekleştirilecek ihalenin ardından projede çalışmaların başlatılacağını kaydetti.

"Akyazı’ya yeni yaşam alanı"

Proje detaylarına dair de açıklamalarda bulunan Başkan Zeki Toçoğlu şunları söyledi; “Akyazı için 14 dönüm arazi üzerinde yeni bir sosyal yaşam alanı inşa ediyoruz. İçerisinde kültür merkezi, otopark, dinlenme ve spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile diğer alanların bulunacağı modern bir tesisi ilçemize kazandıracağız. Yeni yaşam alanları ve yeşillendirme çalışmalarıyla hemşerilerimizin aileleri ile hoşça vakitler geçirebilecekleri yeni mekanların sayısını da arttırıyoruz. Karacasu Park Akyazı’ya hayırlı olsun.”

"Akyazı’ya değer katan hizmetler"

“Akyazı son Genel Seçimlerde yüzde 68’lik destekle Sakarya’da AK Parti’ye en büyük desteği veren ilçemiz oldu. Şehrimizin diğer bölgelerinde olduğu gibi daha önce ilçemiz için projelendirdiğimiz çalışmaları bir bir hayata geçireceğiz. Altyapıda Akyazı’ya önemli hamlelerimiz oldu ve olacak. Asfalt konusunda ilçemizde önemli mesafeler aldık. İnşa edeceğimiz spor tesisleriyle spor yapılabilecek alanların sayısını da arttıracağız. Akyazı’ya değer katacak çalışmalarımız artarak devam edecek. İlçemizin standartlarını yükseltmeyi sürdüreceğiz.”
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]