Karapürçek Müftülüğü'nden ardı sıra konferans...

Karapürçek İlçe Müftülüğü\'nün düzenlemiş olduğu program kapsamında Eğitimci, Yazar Sait Çamlıca tarafından öğrencilere yönelik “Çanakkale Ruhu ve Gençlik ” yetişkinlere yönelik “Geleceğin Çocukları Nasıl Yetiştirilmeli” konulu konferanslar verildi.

Konferansa Karapürçek  Kaymakamı Yusuf İzci ,  Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mahir Mavi , İlçe Emniyet Müdürü vekili  ve Ak Parti İlçe Başkanı Cemalettin Selim katıldı.

İlçe Müftülüğünün  düzenlediği, Sarıgül Sosyal tesislerinde  gerçekleşen konferansına yaklaşık 200 lise öğrencisi katıldı.Konuşmaya ilk önce İlçe İmam hatiplerinden Osman Yerdelen ve Ali demir’in konuşmalarıyla başladı.Daha Sonra İlçe Müezzinlerinden Hafız Cafer Sözen’in Kur’an-ı Kerim okumasıyla devam etti.Daha Sonra ise Eğitimci yazar Sait Çamlı konferansa başladı.“Başarı ve Motivasyon” programında konuşan Eğitimci, Yazar Sait Çamlıca yaklaşık 90 dakika çok keyifli bir söyleşi yaptı. Başarı için motivasyonun gerekliliği üzerinde duran Yazar Çamlıca, hiçbir başarının çalışmadan kazanılamayacağı, bedel ödemeden hiçbir şeyin elde edilemeyeceğini vurgulayarak, öğrencilere teknolojinin, bilgisayarın, cep telefonunun, internetin, sosyal medyanın esiri olmayın. Onu her zaman kontrol altında tutun. Bol okuyun, öğrendiklerinizi tekrar edin, yaptığınız iş de dürüst olun, kendinizi geliştirin. Çünkü ilerde sefasını da siz çekeceksiniz, cefasını da tavsiyelerinde bulundu. Öğrencilere başarının ve hedeflere ulaşmanın yollarını esprili bir dille anlatan Yazar Çamlıca program bitiminde  “Okuyorum O Halde Varım ve Gençlik Hazinesi” isimli kitaplarını öğrenciler için imzaladı. Büyük bir ilgi ve beğeniyle izledikleri konferans için Karapürçek Kaymakamı Yusuf izci’ye teşekkür eden öğrenciler bu tür etkinliklerin sık sık yapılmasını talep ettiler.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]