Karasu MYO ek binası kısa sürede tamamlanacak

 Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, MYO ek bina inşaatının kısa sürede tamamlanacağını bildirdi.

Karasu Meslek Yüksel Okulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Zafer Tatlı ve Okul Yaptırma Derneği Başkanı Suat Köse ile ek bina inşaatında incelemelerde bulunan Gürçam, gazetecilere yaptığı açıklamada, nisan ayında temeli atılan binanın birinci katının tamamlandığını belirtti.

Valiliğin 100 bin liralık demir aldığını hatırlatan Gürçam, "Karasu Belediye Başkanı söz verdiği biçimde bin metreküp beton sağladı. Şimdi ikinci kat için çalışma başlayacak. Bunun için Karasu\'daki üç inşaat firmasından 500 metreküp beton sözü aldık" dedi.

Gürçam, eğitime yapılan yatırımların çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"MYO\'nun ilk binası Karasu halkının ve ilçedeki iş adamlarının bağışlarıyla yapıldı. Bu noktada Sakarya Üniversitesi\'nin de iç donanımında büyük desteği var. Bu durum diğer ilçelere örnek bir çalışmadır. Şimdi de yeni bina için halkımızdan destek bekliyoruz. Yapılacak yardımların az veya çok olması diye bir ayırım gözetmiyoruz. Sağlanan her miktardaki katkı, hem bizi hem de bunu yapanı mutlu eder."

MYO Yaptırma Derneği Başkanı Suat Köse de projenin deprem yönetmeliğine uygun hazırlandığını kaydederek, hayırsever iş adamı Sadık Eratik\'in 40 bin lira bağışta bulunduğunu sözlerine ekledi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]