Karasu sahil parkının temeli atıldı

Büyükşehir Belediyesi Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon çalışmalarının temeli atıldı.
 
Yaklaşık 25 bin metrekarelik alan üzerinde başlatılacak çalışmalarla yürüyüş yolları, kafeterya, dinlenme ve oyun alanları, plaj futbol ve voleybol sahaları ve duş alma alanları inşa edilecek. Plajlar daha modern görünüme kavuşacak.Yaklaşık 25 bin metrekarelik alan üzerinde başlatılacak çalışmalarla yürüyüş yolları, kafeterya, dinlenme ve oyun alanları, plaj futbol ve voleybol sahaları ve duş alma alanları inşa edilecek. Plajlar daha modern görünüme kavuşacak. 
 
Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Coş, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, AK Parti 25. Dönem Milletvekili Adayları Mustafa İsen ve Recep Hacıeyüpoğlu, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete, ilçe belediye başkanları, muhtarlar, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Gerçekleştirilen törenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, Vali Coş ve katılımcılar düzenleme alanında incelemelerde bulundu.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]