Kaynarca Anadolu Lisesi'nin yeni yüzü

Kaynarca Anadolu Lisesi onarımlarla yenilendi, güzelleşti. Okul müdürü Abdurrahman Burak, göreve başladığı günden beri canla başla çalışıp okulun çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Su basıyordu

Okulun birçok problemi çözüldü. Okulu daha önce su basıyor, eğitimi etkiliyordu. Yer altına drenaj boruları döşenerek su dereye doğru tahliye edildi. Bu problem de çözüldü. Okulun çatısı onarıldı. Okul yeniden cıvıl cıvıl renklerle boyandı. Yeni renkler okula ayrı bir hava kattı. Öğrencilerin boş zamanlarında ders çalışmaları ve test çözmeleri için Etüt Salonu oluşturuldu. Ayrıca okula bekleme koltukları alınarak veli görüşme yeri oluşturuldu. Okula kantin açıldı. Böylelikle öğrencilerin ders aralarında veya öğlen tatillerinde dışarı çıkmaları için herhangi bir sebep kalmadı. Sınıflara modern estetik yeni sıralar alındı. Öğretmen masa ve sandalyeleri yenilendi.  

Atatürk ve tarih köşesi

Atatürk köşesi yeniden dekore edildi, güzel bir görünüme kavuştu. Öğrencilerin Türk büyüklerinden bihaber olmaması için Tarih köşesi yapıldı. Geçmişten günümüze başta Atatürk olmak üzere tüm Türk büyükleri tarih köşesinde yerini aldı.

Veli okul işbirliği

Okul müdürü Abdurrahman Burak, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmesi için ellerinden geleni yaptıklarını, fiziki yapıyı iyileştirdiklerini belirterek, bununla yetinmeyeceklerini veli-öğrenci ve öğretmen işbirliği ile daha güzel işler başaracaklarını Kaynarca Anadolu Lisesi’nin adını sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler ve akademik başarıyla da daha sık duyuracaklarını dile getirdi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]