Kazada otların arasına savrulan genci vatandaşlar buldu

Akyazı ilçesinde bir kadın sürücünün kullandığı aracın çarpması sonucu otların arasına savrulan yaralı genci vatandaşlar buldu.

Seyfeler Mahallesi'nde E. A. isimli kadın sürücünün kullandığı otomobil, iddiaya göre yol kenarında bisikletiyle giden B. K.'ya çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bisikletli genç, yol kenarına otların içine savruldu. Kadın sürücü ise aracını 20 metre ileride durdurdu. Sürücü, kazayı görerek gelenlere çöp konteynerine çarptığını söyledi, yaralanan bisikletli genci fark eden olmadı. Şok geçiren kadın sürücü E. A. için olay yerine sağlık ekibi çağrıldı. Sürücüye müdahale eden sağlık ekibi, başka yaralı olmadığı bilgisi verilince olay yerinden ayrıldı. Sağlık ekibi ile birlikte sürücü de olay yerini terk etti.

Bir süre sonra vatandaşlar, otların arasındaki yaralı genci fark etti. Olay yerine yeniden sağlık ekibi çağrıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı genç, Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ve jandarma ekipleri, olay yerinde araştırma yaparken, sürücü, yakınları tarafından olay yerine getirildi.

Kadın sürücü E. A. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]