Keçeoğlu'nun yeni eğitim öğretim dönemi mesajı

Bugün başlayan  yeni dönemde öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına başarılı geçmesini dileyen Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, iyi bir eğitimin, gelecek yarınlar için önemine dikkat çekti.

Başkan Keçeoğlu: "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni bir eğitim öğretim yılı heyecanını hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Okullarımız Yavrularımızın  hayatında aileden sonra en önemli basamaktır, güvenli yarınlarımız için öğrencileri hayata hazırlamakta ve onlara kültürel, sosyal yönden gelişimlerini sağlamaktadır. Yarınlara yön veren ve  hedeflerine ulaşmasını sağlayan eğitim yuvalarıdır" dedi.


Keçeoğlu ,eğitim kurumlarında  en büyük hedef olarak  okuyan, araştıran, ülkesini, bayrağını seven, yeteneklerinin bilincinde, yeniliklere açık ve bilginin gücüne inanan nesiller yetiştirmek olduğunu vurguladı. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye\'nin de yolu eğitimden geçmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle değerli öğretmenlerimizin ve ülkemizi güvenle geleceğe taşıyacak olan tüm öğrencilerimizin 2014-2015 eğitim öğretim yılını en içten dileklerimle kutlar, tüm öğrencilere başarılar dilerim" diye konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]